Jaguar Mk I Saloon Automatic - ONLINE AUCTION

€ 32.000,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-06-1960
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 6.186 km
Deuren -
Kenteken - Verzekeren
Kleur Beige Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Jaguar Mk I Saloon Automatic - ONLINE AUCTION


€ 32.000,-

Algemeen

Bouwjaar 01-06-1960
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 6.186 km
Deuren -
Kenteken - Verzekeren
Kleur Beige Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Jaguar MK IX Saloon Automatic uit 1960 is een luxueuze en iconische Britse auto die tussen 1959 en 1961 werd geproduceerd. Dit model vormde de topklasse van de Mark-serie van Jaguar en was populair bij zowel de elite als overheidsfunctionarissen. De Jaguar MK IX werd aangedreven door een krachtige 3.8-liter zescilinder-in-lijn motor, dezelfde motor die ook in de beroemde Jaguar E-type gebruikt zou worden. Deze motor leverde ongeveer 220 pk, wat de auto een indrukwekkende prestatie voor zijn tijd gaf. Het model was standaard uitgerust met een automatische transmissie, wat bijdroeg aan het comfortabele en luxueuze rijgevoel. Een van de opmerkelijke kenmerken van de MK IX was zijn verfijnde ophangingssysteem, waaronder onafhankelijke voorophanging en een live achteras die uitstekende rijeigenschappen bood, zelfs op de ruwere wegen van die tijd. Het exterieur van de auto kenmerkte zich door elegante lijnen, een prominente grille en dubbele koplampen, wat typisch was voor luxueuze auto's uit die periode. Binnenin was de Jaguar MK IX rijkelijk uitgerust met lederen bekleding, houtfineer afwerkingen en ruime zitplaatsen, wat het comfort en de luxe benadrukte die men van een Jaguar verwachtte. Het was ook een van de eerste auto's die standaard voorzien was van schijfremmen op alle vier de wielen, wat de veiligheid aanzienlijk verbeterde. Deze Jaguar MK IX is met zijn grootse formaat en two tone lak een bijzondere verschijning. Hij is voorzien van een automaat en bevindt zich in een rijdende conditie. Hij komt rechtstreeks uit CaliforniÃ" en verkeert in een mooie en originele staat. Hij heeft verder een schuifdak, schijfremmen rondom en is afgewerkt met veel unieke details en mooie houtaccenten. Dit model blijft populair onder verzamelaars vanwege zijn weelderige styling, krachtige motor en de algemene luxe die het vertegenwoordigt van de gouden eeuw van Britse automobielbouw. Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE AUTO WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS HET STARTBEDRAG. BIEDEN BEGINT VANAF ? 5.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS, YOUNGTIMERS en MOTOREN UITHOORN. OP WOENSDAG 15 MEI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 5 JUNI 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE, Uithoorn
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(�s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor ?195,- (incl. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buite

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie