Opel Kadett Cabrio - ONLINE AUCTION

€ 5.000,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-06-1991
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 234.751 km
Deuren -
Kenteken TL-LF-82 Verzekeren
Kleur Groen Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Opel Kadett Cabrio - ONLINE AUCTION


€ 5.000,-

Algemeen

Bouwjaar 01-06-1991
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 234.751 km
Deuren -
Kenteken TL-LF-82 Verzekeren
Kleur Groen Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Het betreft hier een gerestaureerde Opel Kadett Cabriolet uit 1991. De auto is door een Opel liefhebber gerestaureerd: Volledig opnieuw gespoten GSi bumpers en interieur Nieuw cabriodak Elektrisch bedienbaar cabriodak (open/dicht) Nieuwe veren/schokbrekers Nieuwe remmen rondom Grote beurt doorgevoerd Helaas volledig uit het straatbeeld verdwenen, maar in de jaren '90 was deze iconische Opel op elke hoek van de straat te vinden. Dit exemplaar komt uit echte Opel liefhebbershanden. De auto is volledig klaargemaakt. Alles werkt en de Kadett loopt, rijdt, remt en schakelt ook fantastisch. De Opel Kadett Cabrio van 1991 is een charmante en compacte cabriolet die tijdens zijn productiejaren populair. Dit model maakt deel uit van de laatste generatie van de Kadett-serie, bekend als de Kadett E, die tussen 1984 en 1993 werd geproduceerd door de Duitse autofabrikant Opel. De Kadett Cabrio van 1991 is ontworpen met een focus op een sportieve uitstraling en een aangename rijervaring, speciaal voor degenen die genieten van open rijden. Dit model kwam met verschillende motoropties, waaronder benzineversies met viercilinder motoren die een balans boden tussen prestaties en brandstofefficiÃ"ntie. Hoewel niet de krachtigste in zijn klasse, bood de Kadett Cabrio toch voldoende kracht voor zowel stadsverkeer als langere reizen. In Nederland was de Opel Kadett Cabrio populair vanwege zijn betaalbaarheid, het economische brandstofverbruik en de lage onderhoudskosten, wat het een aantrekkelijke optie maakte voor jonge bestuurders en mensen die op zoek waren naar een praktische en plezierige tweede auto. Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE AUTO WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS HET STARTBEDRAG. BIEDEN BEGINT VANAF ? 5.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS, YOUNGTIMERS en MOTOREN UITHOORN. OP WOENSDAG 15 MEI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 5 JUNI 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE, Uithoorn
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(�s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor ?195,- (incl. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Bekijk ook onze andere advertenties.

�

This car will be part of an online auction on location in Uithoorn. Bidding starts at ? 5.000,-. There will be various viewing days in Ui

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie