Rover 3500 - ONLINE AUCTION

€ 5.000,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-12-1968
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 83.808 km
Deuren -
Kenteken AL-75-82 Verzekeren
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Rover 3500 - ONLINE AUCTION


€ 5.000,-

Algemeen

Bouwjaar 01-12-1968
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 83.808 km
Deuren -
Kenteken AL-75-82 Verzekeren
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Rover 3500, een toonbeeld van Britse automobielelegantie en technische verfijning, heeft een speciale plaats in de wereld van klassieke auto's. Dit bijzondere exemplaar uit 1968 maakte deel uit van een privécollectie van Engelse klassiekers, zorgvuldig onderhouden in een persoonlijk ingerichte werkplaats met twee bruggen aan de rand van Den Haag. Naast de Rover omvatte de collectie prominente modellen zoals een Triumph TR7, een Triumph Stag, en een Jaguar XJ 6. De auto's werden met liefde gekoesterd tot de collectie beschikbaar kwam voor verkoop vanwege het overlijden van de eigenaar. Deze Rover is in 2004 persoonlijk geïmporteerd uit Engeland, waarbij de volledige Engelse historie van de auto, inclusief alle voorgaande eigenaren en onderhoudsgegevens, zorgvuldig is gedocumenteerd. De auto heeft een waarschijnlijk originele mijlenstand van 83.808 op de teller staan, wat haar lage gebruik en goede onderhoud onderstreept. In 2017 heeft de Rover een significante motorrevisie ondergaan ter waarde van ? 6.000, wat haar mechanische betrouwbaarheid verzekert. Bovendien heeft de auto een RX behandeling gehad om de carrosserie te beschermen, en de uitlaat is volledig uit roestvrijstaal vervaardigd, wat haar een duurzaam karakter geeft. Het interieur pronkt met crÃ?mekleurig leer dat elegantie en comfort uitstraalt, hoewel de exacte term voor het dak op dit moment onbekend is en verdere specificatie behoeft. Na twee jaar stilstand is de Rover onlangs weer opgestart. Dit duidt op de noodzaak van enige aandacht, vooral wat betreft de remmen, die onderhoud of vervanging vereisen om de auto weer in optimale staat te brengen. Deze Rover 3500 is niet alleen een prachtig voorbeeld van klassiek Brits auto-ontwerp, maar vertegenwoordigt ook een tijdperk waarin luxe en prestaties hand in hand gingen. Met haar rijke geschiedenis en zorgvuldig onderhoud is deze auto een uitstekende keuze voor de liefhebber van klassiekers en een waardevolle toevoeging aan elke collectie. Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE AUTO WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS HET STARTBEDRAG. BIEDEN BEGINT VANAF ? 5.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS, YOUNGTIMERS en MOTOREN UITHOORN. OP WOENSDAG 15 MEI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 5 JUNI 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE, Uithoorn
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(�s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service biede

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie